reciklaza tonera                                                           reciklaza tonera  reciklaza tonera  reciklaza tonera reciklaza tonera
reciklaza tonera reciklaza tonera  
reciklaza tonera reciklaza tonera
     
  laserski toneri  
  ink-jet toneri  
  papiri  
  mediji  
  riboni  
  PC periferije  
  mastila  
  fotokopir toneri  
  reciklaža laser tonera  
  reciklaža ink-jet tonera  
     
 

Ukoliko ste ljubitelji starih brodova i modela, pogledajte sledeći sajt ... »»

 
  reciklaza tonera  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Mastila za samostalnu dopunu...

 
 
                                         reciklaza tonera
Mastila za samostalnu dopunu istrošenih ink jet patrona za sve serije HP, Canon i Lexmark štampača renomirane američke firme American ink Jet.
     
Samostalna dopuna predstavlja najjeftiniji vid eksploatacije Ink Jet printera. Prednosti samostalne dopune su višestruke :
 
  » Višestruko niža cena od nabavke novog ketridža .  
  » Patronu je moguće dopuniti većom količinom mastila od one kojom je dopunjavaju proizvođači originalnih ketridža  
  » Dopunu možete raditi u bilo koje doba dana ili noći kada nije moguće nabaviti nov ketridž, a Vi imate neodložnu štampu ;  
  » Imate potpunu kontrolu celog procesa i znaćete tačno kolko puta je vaš ketridž recikliran.  
  reciklaza toneraNeophodan preduslov za uspešnu dopunu je da patrona bude "sveža" . Pod ovim se podrazumeva da nije dugo stajala ispražnjena. Najbolje je dopuniti patronu dok u njoj još uvek ima malo mastila, čime je osugurano da će mlaznice sigurno biti funkcionalne. Kod štampača koji koriste termalnu ink jet tehnologiju   (HP, Canon, Lexmark) ukoliko se pokušava štampati na "suvo" - bez mastila u jednoj od patrona može se desiti da se ketridž trajno onesposobi pa da ga više nije moguće dopuniti. Naravno da je moguće i patronu koja nije u najboljem stanju dovesti u stanje da se može dopuniti ali je poželjnije voditi računa da se ketridž dopuni odmah po istrošenosti mastila ili neposredno pre . U protivnom može se desiti da je jedino rešenje nabavka novog originalnog ili kompatibilnog ketridža.
      U našoj ponudi nalaze se bulk pakovanja od 1 i 0.5 litra mastila, a takođe za krajnje korisnike namenjena su manja pakovanja za individualnu namenu :
 
  » Refil kit I 50 ml crnog mastila, 3 x 10 ml kolornog mastila, špricevi, igle, uputstva, zaštitne rukavice, zaptivač za crni ketridž.  
  » Refil kit II 100 ml crnog mastila, 3 x 10 ml kolornog mastila, špricevi, igle, uputstva, zaštitne rukavice, zaptivač za crni ketridž.  
  » Refil kit III 100 ml crnog mastila, 3 x 20 ml kolornog mastila, špricevi, igle, uputstva, zaštitne rukavice, zaptivač za crni ketridž.  
  » 50 ml crnog pigmentnog mastila  
  » 100 ml crnog pigmentnog mastila  
  » 3 x 10 ml kolor dye mastila  
  » 3 x 20 ml kolor dye mastila  
  » zaptivač za crni hp ketridž za patrone c6615, 51645 i 51640A  
 
     
     
 
   :: home :: kontakt :: o nama Navigator Team  2005