reciklaza tonera                                                           reciklaza tonera  reciklaza tonera  reciklaza tonera reciklaza tonera
reciklaza tonera reciklaza tonera  
reciklaza tonera reciklaza tonera
     
  laserski toneri  
  ink-jet toneri  
  papiri  
  mediji  
  riboni  
  PC periferije  
  mastila  
  fotokopir toneri  
  reciklaža laser tonera  
  reciklaža ink-jet tonera  
     
 

Ukoliko ste ljubitelji starih brodova i modela, pogledajte sledeći sajt ... »»

 
  reciklaza tonera  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Mediji za čuvanje podataka

 
 
 

Kompletan asortiman Verbatim medija

 
 

Verbatim je ime koje nije potrebno posebno predstavljati. Na našem tržištu reciklaza tonerapredstavlja sinonim za kvalitetan medij koji će sigurno pohraniti podatke, i uspeti da ih sačuva tokom vremena uz maksimalnu eksploataciju. CD-R, CD-R mini , CD-RW, CD-RW mini, DVD-R, DVD+R, DVD+RW, DVD-RW, Floppy Diskete, ZIP diskete memorijske kartice, strimer trake, magnetne trake,  USB Flash diskovi                    

 
  Imation diskovi  
 

reciklaza toneraAko kazemo da je "IMATION" brand giganta 3M, onda će sve biti mnogo jasnije. Mediji ove robne marke dobili su visoke ocene na mnogim testovima, ali kao poseban adut možemo izdvojiti cenu, koja moze da konkuriše i nekim no name diskovima višestruko nižeg kvaliteta .

 
  Nalepnice za CD  
 

reciklaza toneraNalepnica ne predstavlja samo ukras za CD. Ona osim što pomaže boljoj organizaciji pri arhiviranju isto tako predstavlja dodatno zaštitno sredstvo koje čuva gornju površinu diska (koju je važnije dobro zaštititi nego donju !!!) od grebanja i oštećenja. Postoje u varijanti sa malom i velikom rupom u pakovanjima od 25 , 50 i 100 listova .

 
 
 

PVC ulošci CD/DVD

 
 

reciklaza toneraNajjeftiniji vid čuvanja diskova koji se kupuju u tzv "spindl" pakovanju. Ulošci sa strane imaju traku na kojoj je moguće napraviti perforacije i nakon toga ih umetnuti u običan registrator ili fasciklu. U svaku uložak moguće je staviti dva diska (sa obe strane po jedan). Dostupni u više boja : bele, plave, žute, zelene, roze.

 
 
   :: home :: kontakt :: o nama Navigator Team  2005