reciklaza tonera                                                           reciklaza tonera  reciklaza tonera  reciklaza tonera reciklaza tonera
reciklaza tonera reciklaza tonera  
reciklaza tonera reciklaza tonera
     
  laserski toneri  
  ink-jet toneri  
  papiri  
  mediji  
  riboni  
  PC periferije  
  mastila  
  fotokopir toneri  
  reciklaža laser tonera  
  reciklaža ink-jet tonera  
     
 

Ukoliko ste ljubitelji starih brodova i modela, pogledajte sledeći sajt ... »»

 
  reciklaza tonera  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Papiri

 
 

                  Kompletan izbor originalnog hp potrošnog materijala
reciklaza tonera
Pored samog uređaja i boje (tonera ili mastila), papir predstavlja treći najvažniji element u procesu štampe. Zbog različite tehnologije ispisa kao i zbog različitog porekla boje, odabiru papira treba posvetiti posebnu pažnju kako bi se postigao maksimum pri štampi ... »

 
 

 Papiri za ink jet

 
 

reciklaza toneraZbog same tehnologija ink jet zapisa, mediji koji ih prate moraju da spume više kriterijuma od papira namenjenih svojoj „starijoj braći“. Razumevanjem samog procesa ink jet štampe lako je objasniti zašto se upotrebom papira namenjenih laserima/fotokopirima ne može postići kvalitet kao na specijalnim ink jet papirima ... »
           
  Epson    papiri HP Papiri  
  Lexmark papiri Nalepnice  

 
 

Papiri za laserske štampače - fotokopir papiri

 
 

reciklaza toneraZa papire namenjene laserskim štampačima ne važe tako strogi kriterijumi kao pri odabiru medija za štampu na ink jet štampačima. Standardni fotokopirni papir od 80 g, će u najvećem broju slučajeva ispunite sve zahteve koji se pred njega postavljaju. Za neke specifičnije zahteve može se odabrati neki iz palete namenskih paira. Posebnu pažnju treba obratiti pri korišćenju papira ili filmova koji nisu namenjeni za prolaz kroz laserski štampač

 
 

Papiri za plotere

 
 

reciklaza toneraSpecifičnost potreba korisnika za izuzetno širok spektar potreba, ima za posledicu da je vrlo teško naći odgovarajuću rolnu papira bilo da je reč o običnim CAD-CAM aplikacijama, naprednim foto otiscima ili specifičnim papirima poput backlit folija. Naš skroman doprinos na tom polju je ponuda ploter rolni iz asortimana HP, Sihl, Canson ... »

 
 
   :: home :: kontakt :: o nama Navigator Team  2005